Contact

Stichting de Moeder’s Geuren

Stichting de Moeder’s Geuren zet zich onder meer in voor het gedachtegoed van The International Commission on Peace and Food (ICPF) en ondersteunt vredesprojecten en initiatieven – zoals het atoombom- vrij maken van de wereld – van de World Academy of Art and Science (WAAS) en het Global Security Institute (GSI). De Stichting zet zich ook in voor de verspreiding van EM – Effectieve Micro-organismen om ons milieu te redden en om de Glenn Doman onderwijsmethode als onderwijs van de toekomst te promoten.

 

1 comment for “Contact

 1. 9 september 2015 at 19:24

  Ha Chafia,

  Ten eerste, wat een gave site! Veel interessante artikelen en informatie!
  Bij Bodhi willen wij graag dat jij langs komt om wat kinderen te helpen. Graag wanneer we genoeg kinderen hebben om dit te kunnen betalen.
  Waar ik erg benieuwd naar ben is, wat kan deze methode doen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 met een verstandelijke beperking zoals het syndroom van down?
  Ik heb namelijk een potentiële klant voor ogen, met een schattig kindje van 2 met het syndroom van down, en gun hem en haar kwalitatief goede opvang zodat hij straks goed voorbereid naar school kan. Ze overweegt nu namelijk om naar een medisch kinderdagverblijf te gaan, maar dat vind ik zo zonde! Ik vind dat ze zo lang mogelijk moeten kunnen profiteren van het ‘goede’ voorbeeld van normaal begaafde kinderen!

  Heel graag hoor ik van je!

  Liefs,
  Cris van Haagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar