Werkwijze van de nanny

Werkwijze:

  1. Er wordt in een buurt bij 1 van de ouders thuis een middag of meerdere middagen in de week afgesproken, waar enkele kinderen samen komen voor les van de nanny.
  2. Je kan als ouder er voor kiezen dat jouw kind 1 op 1 les krijgt van de nanny, of er een gezamenlijk groepje van maken
  3. De kosten per uur staan vast, dus met meerdere kinderen, zijn de kosten per kind lager
  4. Het voordeel van aan huis komen, is dat het een veilige en vertrouwde plek is voor de kinderen. Het is natuurlijk ook enorm kosten besparend.
  5. Mocht er geen geschikte plaats zijn,  dan kan het ook bij Nanny leert je lezen op de Achterwerf
  6. De duur van een bijeenkomst is ongeveer 1 uur tot 3 uur.
  7. Een bijkomend voordeel is dat uw kind in dat uur in veilige handen is, en u zelf vrij bent 🙂
  8. Een voorbeeld invulling voor een uur is: de eerste 10 minuten een stukje dvd met woord-spel laten zien om rust te creëren; vervolgens 6 schuivende woordkaarten laten zien,  dan een boekje met woorden, zinnen en plaatjes doornemen. Dan kijken hoe het met de concentratie is van de kinderen en daarvan afhankelijk, kruipen en tijgeren, dansen, met de liedjes op de dvd.  Daarna gaan we verder met woordkaarten, eventueel spelletjes ermee doen. Ook leren tellen/rekenen door flashcards met stippen zullen we gebruiken. Even wat drinken en kijken hoe het is met hun interesses.
  9. De kinderen doen alles mee omdat het zo leuk is, en vooral niet omdat het moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar